Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Kategóriák
The Quiet Man Distiller's Selection Single Malt (0,7L / 40%)

The Quiet Man Distiller's Selection Single Malt (0,7L / 40%)

Cikkszám: WIR-11824

Leírás és Paraméterek

"Apám bártender volt és csaknem 50 éven át dolgozott Belfast bárjaiban.Időnként engem is magával vitt, ha dolgozni ment. Imádtam a bárok zaját, a nevetést, a zenét, de főleg a sör és a whiskey illatát.

Ma már a saját whiskeymet készítem, melyet apám után neveztem el. Bártenderként ezernyi történetet látott és hallott, jó vendéglátósként azonban nem adott tovább egyet sem. Ő volt az én apám, John Mulgrew, a "Csendes férfi" vagy ahogyan Írországban mondják -An Fear Ciuin."

A The Quiet Man whiskey Észak- Írországból származik, Derry városában palackozzák. Az elmúlt 100 évben ez az első olyan ír whiskey amit Derryben palackoznak.

A Quiet Man Distiller’s Selection single maltja egy gondosan kiadott válogatás eredménye, ami megismerteti a fogyasztójával a hamisíthatatlan ír whiskey minden szépségét. A csodaszép borostyános szín, szárított gyümölcsös, édes péksüteményes illatokat és fűszeres, karamelles leheletnyi gyömbéres ízeket zár magába. Hosszan elnyúló enyhén csípős fűszeres karakterrel távozik.

Gyártó N.A.
Palackozó The Quiet Man Irish Whiskey Co. Ltd.
Brand The Quiet Man
Italkategória Ír whiskey
Ürtartalom 0,7 l
Alkoholtartalom 40 %