Leírás és Paraméterek
A Pommeau calvados és alma cider keverékéből készül. A préselt almalevet még erjesztés előtt kell összekeverni a calvadossal 3/4-1/4 arányban. Ezt követően pihenetetik tölgyfahordóban, majd végül 16-18 alakoholfokon palackozzák.
Tökéletes aperitif, emelett húsételekhez is ajánlott.
Magában fogyasztva, vagy akár koktélapanyagként is használják, de konyhában szószokhoz, krémekhez is tökéletes választás a gazdag ízvilága miatt.
A Christian Drouin italait a Pays d'Auge régióban fekvő Coeur de Lion birtokon készítik. A gyümölcsösökbe kizárólag alacsony terméshozamú, gondosan
válogatott fajtájú almafákat ültettek, ezáltal biztosítva az édes, a keserű és a savanyú ízű fajták közötti egyensúlyt, valamint a kiváló minőséget.
Gyártó | CHRISTIAN DROUIN |
Palackozó | CHRISTIAN DROUIN |
Brand | Christian Drouin |
Italkategória | Likőr |
Ürtartalom | 0,7 l |
Alkoholtartalom | 17 % |