Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Kategóriák
Glenfiddich Perpetual Collection VAT 01 (1L / 40%)

Glenfiddich Perpetual Collection VAT 01 (1L / 40%)

Cikkszám: WSM-11189

Leírás és Paraméterek

A VAT 01 nemcsak egy kivételesen elegáns single malt, hanem a Perpetual kollekció első darabja is egyben. A sorozat az „örök érés” módszerét kutatja. A solera rendszerhez hasonlóan a whiskys hordókat csak félig ürítik ki a palackozáskor, míg a megmaradt érlelődő párlatot fiatalabb alkohollal töltik fel, folyamatos áramlást hozva létre az eredeti folyadék és az azt követő folyadék között

A módszernek, és a vörösboros hordós utóérlelésnek köszönhetően egyedülállóan édes és fűszeres jegyeket, lágyabbnál lágyabb ízeket hoztak létre. Kiegyensúlyozott és üdítően sima Glenfiddich.

Az 1887-ben alapított Glenfiddich a világ legismertebb single malt whiskyje, ők voltak ugyanis az elsők az iparban, akik a single malt kiadásaikra kezdtek el koncentrálni, tudatosan építve a kategória magasabb minőségére. Jellegzetes, háromszögletű palackjukat is a 60-as évek óta adják ki, amely így sok helyütt a világban a skót single maltok szinonimájává vált. A Grant-család tulajdonában lévő cégóriás többek között még a szintén kiváló Balvenie főzdét is működteti, valamint a sokak által ismert Monkey Shouldert is piacra dobja.

   

 

Gyártó GLENFIDDICH
Palackozó GLENFIDDICH
Brand Glenfiddich
Italkategória Skót Single Malt Whisky
Ürtartalom 1 l
Alkoholtartalom 40 %