Powered bywindow["bp"]=window["bp"]||function(){(window["bp"].q=window["bp"].q||[]).push(arguments);};window["bp"].l=1*new Date();scriptElement=document.createElement("script");firstScript=document.getElementsByTagName("script")[0];scriptElement.async=true;scriptElement.src='https://pixel.barion.com/bp.js';firstScript.parentNode.insertBefore(scriptElement,firstScript);window['barion_pixel_id']='BP-pkzX9kqq6l-D5';bp('init','addBarionPixelId','BP-pkzX9kqq6l-D5');
Kategóriák
Mancino Sakura Edition vermouth DRS (0,5L / 18%)

Mancino Sakura Edition vermouth DRS (0,5L / 18%)

Cikkszám: VER-3895

Leírás és Paraméterek

A megalkotója, Giancarlo Mancino klasszikus japán aromákra építette a receptet: ibolya- és cseresznyevirág (speciális japán fajtát használnak, a Sakurát). Ezáltal egy virágos, egészen illatos vermouth született, a háttérben pedig feltűnik a barack és a vanília is.

Mint az összes Mancino termék, a Sakura is kisüzemi vermouth, amelynek összetevőit a világhírű bártender, Giancarlo Mancino saját elképzelése alapján készítik.

A vermouth-ról általában valami "édes lötty" jut legtöbbünk eszébe. Pedig a silányabb minőségű vermouth-ok mellett ma már egyre több kiváló minőségű, a hagyományos készítési eljárásokat maximálisan betartó termék is megjelenik. A Mancino kétség kívül ezen márkák közé tartozik. A jó vermouth alapja ugyanis a jó minőségű bor, amelyet aztán borpárlattal erősítenek, fűszerekkel, növényekkel ízesítenek, és esetleg hordóban érlelik. Vermouth-ot lehet nagy üzemi méretben, és lehet odafigyelve is készíteni, mint ahogy a Mancino teszi. A Mancino tehát a vermout- készítés egy új dimenzióját képviseli.

Tedd félre az előítéletidet, adj esélyt a Mancinonak! Ha kíváncsi vagy a pontos készítési eljárásra, kattintsIDE!

Gyártó MANCINO VERMOUTH
Palackozó MANCINO VERMOUTH
Brand Mancino Vermouth
Italkategória Vermouth, Aperitif
Ürtartalom 0,5 l
Alkoholtartalom 18 %