Powered bywindow["bp"]=window["bp"]||function(){(window["bp"].q=window["bp"].q||[]).push(arguments);};window["bp"].l=1*new Date();scriptElement=document.createElement("script");firstScript=document.getElementsByTagName("script")[0];scriptElement.async=true;scriptElement.src='https://pixel.barion.com/bp.js';firstScript.parentNode.insertBefore(scriptElement,firstScript);window['barion_pixel_id']='BP-pkzX9kqq6l-D5';bp('init','addBarionPixelId','BP-pkzX9kqq6l-D5');
Kategóriák
Papidoux Calvados Fine (0,7L / 40%)

Papidoux Calvados Fine (0,7L / 40%)

Cikkszám: CAL-10564

Leírás és Paraméterek

Nem ritka hogy 100 egyedi almafajtából párolják, fanyar és keserő almát is használnak hogy a párlat ne legyen túl édes. Egy tipikus Calvados recept 30%-édes alma 40%-savanykás alma 30%-keserű alma. A folyamat során viszont ügyelnek arra, hogy csak és kizárólag normandiai alma kerüljön a présekbe. A leszedett gyümölcsöt préselik, a folyadékhoz élesztőgombát adnak, ezt követően párolják. Két évig tölgyfahordóban érlelik, így az ital simább lesz. Az első ismert lepárlás 1554-ben történt. 

Gyártó PAPIDOUX
Palackozó PAPIDOUX
Brand Papidoux
Italkategória Calvados
Ürtartalom 0,7 l
Alkoholtartalom 40 %