Powered bywindow["bp"]=window["bp"]||function(){(window["bp"].q=window["bp"].q||[]).push(arguments);};window["bp"].l=1*new Date();scriptElement=document.createElement("script");firstScript=document.getElementsByTagName("script")[0];scriptElement.async=true;scriptElement.src='https://pixel.barion.com/bp.js';firstScript.parentNode.insertBefore(scriptElement,firstScript);window['barion_pixel_id']='BP-pkzX9kqq6l-D5';bp('init','addBarionPixelId','BP-pkzX9kqq6l-D5');
Kategóriák
Sir James 101 Mojito alkoholmentes cocktail (0,25L / 0,0%)

Sir James 101 Mojito alkoholmentes cocktail (0,25L / 0,0%)

Cikkszám: MOP-12579

Leírás és Paraméterek

A Sir James 101 Mojito egy prémium minőségű, alkoholmentes koktél, amely az eredeti kubai Mojito frissítő ízvilágát hozza el azok számára, akik elkerülnék az alkoholt, de nem szeretnének lemondani a klasszikus koktélélményről.

Friss, citrusos ízekkel rendelkezik, amelyeket a lime és a menta harmóniája ural. A lime savanykás, élénk karaktere tökéletesen kiegyensúlyozza a menta hűsítő, frissítő ízét. A cukor hozzáadása éppen annyira édesíti az italt, hogy kellemesen fogyasztható legyen, de ne legyen túlzottan édes.

Illata friss és üde, ahol a menta és a lime citrusos jegyei dominálnak. Az összetevők természetes aromái azonnal megidézik a klasszikus Mojito illatvilágát.

Fogyasztási javaslat:

Ideális fogyasztani jól behűtve, jégkockákkal és friss mentalevelekkel tálalva.
Lime-szeletekkel és mentával díszítve még látványosabbá tehető. Tökéletes frissítő ital lehet nyári napokon, grillezéshez, piknikhez vagy bármilyen társasági összejövetelhez.

Gyártó N.A.
Palackozó N.A.
Brand Sir James
Italkategória Alkoholmentes italok
Ürtartalom 0,25 l