Powered bywindow["bp"]=window["bp"]||function(){(window["bp"].q=window["bp"].q||[]).push(arguments);};window["bp"].l=1*new Date();scriptElement=document.createElement("script");firstScript=document.getElementsByTagName("script")[0];scriptElement.async=true;scriptElement.src='https://pixel.barion.com/bp.js';firstScript.parentNode.insertBefore(scriptElement,firstScript);window['barion_pixel_id']='BP-pkzX9kqq6l-D5';bp('init','addBarionPixelId','BP-pkzX9kqq6l-D5');
Kategóriák
Sir James 101 Pink Gin&Tonic alkoholmentes cocktail (0,25L / 0,0%)

Sir James 101 Pink Gin&Tonic alkoholmentes cocktail (0,25L / 0,0%)

Cikkszám: MOP-12581

Leírás és Paraméterek

A Sir James 101 Pink Gin & Tonic egy prémium minőségű, alkoholmentes koktél, amely a klasszikus gin-tonic trendi, gyümölcsös változatát hozza el azok számára, akik az alkoholmentességet részesítik előnyben.

Friss, gyümölcsös ízvilága a klasszikus gin jegyeit ötvözi a málna és eper finom édességével. Az ital frissítő keserűségét a tonic adja, amely tökéletesen harmonizál a gyümölcsös ízekkel. Az összhatás friss, üdítő és enyhén édes, finoman kesernyés finissel.

Halvány rózsaszín megjelenése vonzó és elegáns. Az illata összetett és aromás, ahol a borókabogyó klasszikus jegyei keverednek a málna és az eper édes illatával. Az ital természetes aromái egy autentikus Pink Gin & Tonic illatélményt nyújtanak.

Fogyasztási Javaslat:

A Sir James 101 Pink Gin & Tonic-ot jól behűtve, jégkockákkal tálalva ajánlott fogyasztani. Friss bogyós gyümölcsökkel, például málnával vagy eperrel, valamint citrom- vagy
lime-szeletekkel díszítve még látványosabbá tehető az élmény. Ideális frissítő ital lehet nyári napokon, társasági eseményeken, vagy egy elegáns vacsora kísérőjeként.

Gyártó N.A.
Palackozó N.A.
Brand Sir James
Italkategória Alkoholmentes italok
Ürtartalom 0,25 l