Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Kategóriák
Widow Jane 10 éves (0,7L / 45,5%)

Widow Jane 10 éves (0,7L / 45,5%)

Cikkszám: WBO-5919

Leírás és Paraméterek

Egy nagyváros alapjainak felépítéséhez a legerősebb ismert anyagokat használják. New York City is éppen ezt tette és a mészkőből készült természetes cementre esett választása, amelyből például a Szabadság-szobor talapzata is készült. A Widow Jane whiskey-k készítéséhez közvetlenül a legendás Rosendale bányákból vett vizet használnak. Ezt a megújuló vízforrást a mészkő természetes módon átszűri, majd összegyűlik a hatalmas földalatti barlangokban. Így "ez az ital igazán New Yorké, a világ legcsodálatosabb és legőrültebb metropoliszának egyik védjegye" - vallja Lisa Wicker, a márka megteremtője.

A lepárlót 2014-ben alapította Daniel Preston Brooklynban. A lepárlóban valódi craft, azaz kisüzemi főzés folyik, ami Daniel értelmezésében annyit tesz, hogy a lehető legjobb alapanyagokból, innovatív technikákat felhasználva, megalkuvás nélkül dolgoznak. A Widow Jane whiskey rövid idő alatt nagy karriert futott be, hisz számtalan díjat nyerve szerzett magának sok fanatikust az értő italfogyasztók körében.

A 10 éves bourbon whiskey a márka alapkiadása. Mégis, mindig csak 5 hordónyi, kis szériás tételekben kerül piacra, a címkékre kézzel írják fel az adott sorozat és a hordó adatait, valamint a palackozás dátumát. Nem hűtve szűrik, majd a híres forrásvízzel állítják be a megfelelő alkoholfokra (45,5%) 

World Whiskies Awards 2022 - World's best small batch bourbon

Gyártó WIDOW JANE
Palackozó WIDOW JANE
Brand Widow Jane
Italkategória Amerikai Whiskey
Ürtartalom 0,7 l
Alkoholtartalom 45,5 %