Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Kategóriák
Few Cold Cut (0,7L / 46,5%)

Few Cold Cut (0,7L / 46,5%)

Cikkszám: WBO-10969

Leírás és Paraméterek

A Few lepárló Evanstonban található, egy olyan városban, amely több mint száz évig szenvedte az alkoholtilalmat, köszönhetően oly sok józanság-párti lakójának. Nevét, ironikus módon, a józansági mozgalom egyik kulcsfigurájának, Frances Elizabeth Willard neve kezdőbetűinek összeolvasásából kapta.

A Cold Cut kiadás a 2 évig érlelt hordóerősségű (93 proof, azaz 46,5% abv alkoholtartalmú) whiskey és némi Cold Brew kávé megfelelő arányú keveréke.

A FEW párlatai a régidők desztillációs technikáinak új eleme, mivel meghaladja a hagyományos ízeket, amelyhez mindannyian hozzászoktunk. A legjobb gabonákból desztillálva, tökéletesre érlelve és saját tető alatt palackozva, a FEW házon belül készül az első lépésektől a palackozásig. A márka arca és megteremtője, Paul Hletko gondolata sokat elmond a felügyelete alatt készülő italokról: „A nap végére szeretek létrehozni valamit, ami a nap elején még nem létezett.”

A Few márka a Samson & Surrey nevű amerikai vállalathoz tartozik, amely ezzel együtt hat prémiumital márkát birtokol: Few (ginek és whiskey-k), Bluecoat (amerikai gin), Brenne (francia whisky), Widow Jane (amerikai whiskey-k), Mezcal vago (kézműves mezcal sorozat) és Tequila Ocho (kézműves tequila sorozat). Mindegyiket olyan emberek hozták létre, akik ténylegesen jelen vannak az ital alkotásakor, és akiknek törekvésük, hogy a világnak új perspektívákat mutassanak az ízek világában. Hozzájuk kívülről kapcsolódik a Samson & Surrey, amely képes összekapcsolni a független kézműves ethoszát a nagyobb vállalatok erőforrásaival. A cég mottója: Együtt a világ legcsodálatosabb független prémium kézműves szeszes ital portfóliójának elkészítéséért.

Gyártó FEW DISTILLERY
Palackozó FEW SPIRITS
Brand Few
Italkategória Amerikai Whiskey
Ürtartalom 0,7 l
Alkoholtartalom 46,5 %