Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Kategóriák
Few Immortal Rye (0,7L / 46,5%)

Few Immortal Rye (0,7L / 46,5%)

Cikkszám: WBO-10970

Leírás és Paraméterek

A Few lepárló Evanstonban található, egy városban, amely több mint száz évig szenvedte az alkoholtilalmat, köszönhetően oly sok józan lakójának. Nevét, ironikus módon, a józansági mozgalom egyik kulcsfigurájának, Frances Elizabeth Willard kezdőbetűinek összeolvasásából kapta.

Az Immortal Rye a 2 évig érlelt hordóerősségű (93 proof, azaz 46,5% abv alkoholtartalmú) rozswhiskey-jük és némi 8 Immortals Oolong tea megfelelő arányú keveréke. Ez egy ritka teafajta, amely számos díjat nyert teaversenyeken Kínában és az Egyesült Államokban egyaránt.

A FEW párlata a régi idők desztillációs technikáinak új eleme, mivel meghaladja a hagyományos ízeket, amelyhez mindannyian hozzászoktunk. A legjobb gabonákból desztillálva, tökéletesre érlelve és saját tető alatt palackozva, a FEW házon belül készül az első lépésektől az elosztásig. A márka arca és megteremtője, Paul Hletko gondolata sokat elmond a felügyelete alatt készülő italokról: „A nap végére szeretek létrehozni valamit, ami a nap elején még nem létezett.”

Gyártó FEW DISTILLERY
Palackozó FEW SPIRITS
Brand Few
Italkategória Amerikai Whiskey
Ürtartalom 0,7 l
Alkoholtartalom 46,5 %