Powered bywindow["bp"]=window["bp"]||function(){(window["bp"].q=window["bp"].q||[]).push(arguments);};window["bp"].l=1*new Date();scriptElement=document.createElement("script");firstScript=document.getElementsByTagName("script")[0];scriptElement.async=true;scriptElement.src='https://pixel.barion.com/bp.js';firstScript.parentNode.insertBefore(scriptElement,firstScript);window['barion_pixel_id']='BP-pkzX9kqq6l-D5';bp('init','addBarionPixelId','BP-pkzX9kqq6l-D5');
Kategóriák
Sir James 101 Gin&Tonic alkoholmentes cocktail (0,25L / 0,0%)

Sir James 101 Gin&Tonic alkoholmentes cocktail (0,25L / 0,0%)

Cikkszám: MOP-12580

Leírás és Paraméterek

A Sir James 101 Gin & Tonic egy kifinomult, alkoholmentes koktél, amely az ikonikus Gin & Tonic ízvilágát kínálja azok számára, akik alkoholmentes opciót keresnek. Ez az ital úgy lett megalkotva, hogy megőrizze a klasszikus Gin & Tonic élményét, miközben mentes az alkoholtól, így ideális választás lehet bármilyen alkalomra.

Összetett, aromás ízprofilja a klasszikus gin jegyeit idézi, kiemelve a borókabogyó, a koriander és az egyéb fűszerek ízét. Az ital frissítő keserűségét a tonic biztosítja, amely tökéletesen kiegészíti a gin jellegzetes ízeit. Az összhatás kiegyensúlyozott és üdítő, finoman kesernyés finissel.

Illata összetett és aromás, a borókabogyó és a tonic frissítő citrusos jegyeivel. A természetes aromák kombinációja egy autentikus Gin & Tonic illatélményt nyújt.

Fogyasztási Javaslat:

A Sir James 101 Gin & Tonic-ot jól behűtve, jégkockákkal tálalva ajánlott fogyasztani. Citrom- vagy lime-szeletekkel és egy borókabogyóval díszítve még autentikusabbá tehető az élmény. Ideális frissítő ital lehet bármilyen alkalomra, legyen szó társasági összejövetelről, kerti partiról vagy egy nyugodt estéről otthon.

Gyártó N.A.
Palackozó N.A.
Brand Sir James
Italkategória Alkoholmentes italok
Ürtartalom 0,25 l