Powered bywindow["bp"]=window["bp"]||function(){(window["bp"].q=window["bp"].q||[]).push(arguments);};window["bp"].l=1*new Date();scriptElement=document.createElement("script");firstScript=document.getElementsByTagName("script")[0];scriptElement.async=true;scriptElement.src='https://pixel.barion.com/bp.js';firstScript.parentNode.insertBefore(scriptElement,firstScript);window['barion_pixel_id']='BP-pkzX9kqq6l-D5';bp('init','addBarionPixelId','BP-pkzX9kqq6l-D5');
Kategóriák
Sir James 101 Ginger Mule alkoholmentes cocktail (0,25L / 0,0%)

Sir James 101 Ginger Mule alkoholmentes cocktail (0,25L / 0,0%)

Cikkszám: MOP-12583

Leírás és Paraméterek

A Sir James 101 Ginger Mule egy prémium minőségű, alkoholmentes koktél, amely a híres Moscow Mule frissítő, fűszeres ízvilágát hozza el azok számára, akik az alkoholmentességet részesítik előnyben.

Karakteres, fűszeres ízvilága a friss gyömbér dominanciáját tükrözi, amelyet a lime citrusos savanyúsága egészít ki. Az ital összetett ízprofilja frissítő és élénk, ahol a gyömbér enyhe csípőssége és a lime élénksége tökéletes egyensúlyban van. Az összhatás friss és üdítő, finoman csípős finissel.

Tiszta és áttetsző, enyhén pezsgő megjelenésű. Az illata friss és fűszeres, a gyömbér erőteljes aromájával, amelyet a lime citrusos illata egészít ki. A természetes aromák egy autentikus Moscow Mule-illatélményt nyújtanak.

Fogyasztási Javaslat:

A Sir James 101 Ginger Mule-t jól behűtve, jégkockákkal tálalva ajánlott fogyasztani. Friss lime-szeletekkel és egy gyömbérszelettel díszítve még látványosabbá tehető az élmény. Tökéletes frissítő ital lehet nyári napokon, társasági eseményeken, vagy egy kellemes este kísérőjeként.

Gyártó N.A.
Palackozó N.A.
Brand Sir James
Italkategória Alkoholmentes italok
Ürtartalom 0,25 l