Leírás és Paraméterek
A Kizakura egy sikeres, szaké főző manufaktúra, amely kiemelt figyelemmel van a minőségi vízre és rizsre, a jó szaké két legfontosabb összetevőjére. A Kizakura főzde a nemzedékről nemzedékre áthagyományozódó készítési eljárást kombinálja a modern főzési technikákkal, ezáltal olyan finom és harmonikus ital születik, amely korunk ízlésének és életmódjának is képes megfelelni.
A különleges erjesztési eljárásnak köszönhetően a Bijito Junmai egy érett karakterű, tiszta rizs szaké, amelyhez nem adnak alkoholt. Száraz, de egészen sima ital, kellemes zöld almás aromával. A Bijito három kandzsiból (írásjel) áll, melyek jelentése: Bi - szép, Ji - templom, To - legfőbb. Ugyanakkor ez a szó látogatást is jelent, a szaké által ugyanis mintegy látogatást tehetünk a távoli Japánban.
Gyártó | N.A. |
Palackozó | N.A. |
Brand | Bijito |
Italkategória | Sake |
Ürtartalom | 0,72 l |
Alkoholtartalom | 14,5 % |